5 ingredienser (Innbundet)

kjapp og enkel mat

Forfatter:

Lisbeth Kristoffersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 317
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: 5 ingredients
Oversatt av: Kristoffersen, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788205512375
Kategori: Mat og drikke
Omtale 5 ingredienser
Kokebok med lettlaget, sunn og velsmakende mat. Hver rett består av bare fem ingredienser.

Jamie Oliver har igjen laget en bestselger av en kokebok og denne gangen er konseptet at fem ingredienser er alt du trenger for å lage et smaksrikt, mettende og næringsrikt måltid.
I denne boken får Jamie virkelig vist frem sin imponerende sans for smakskombinasjoner og evnen til å komponere enkle og knallgode retter.
Boken har 130 oppskrifter, delt inn etter viktigste ingrediens: for eksempel pasta, salat, egg, kylling, vegetar, fisk og lammekjøtt. I tillegg finner du et bonuskapittel med søtsaker.
Hver rett i boken presenteres på en enkel og pedagogisk måte, med korte steg-for-steg-forklaringer og selvfølgelig et bilde av den fine ferdige retten. Selvforklarende genialt og enkelt. Fyll opp skafferiet med noen enkle basisråvarer. Velg oppskrift etter hva du har lyst på, og lag et topp måltid med bare fem ingredienser.
Om forfatteren
Jamie Oliver er kokk, forfatter og en imponerende aktivist for et velsmakende sunt kosthold for alle. Med boken 5 ingredienser er han igjen Storbritannias raskest selgende forfatter, 1 million bøker er trykket. Dette er hans 14 bok på norsk.

Til toppen