Å stå i lyset (Innbundet)

Forfatter:

Ronny Settenøy (Illustratør) Stig Otto Larsen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 111
Illustratør: Settenøy, Ronny og Larsen, Stig Otto
Forlag: Embla
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788292577172
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Å stå i lyset

Joralf Gjerstad fra Snåsa i Nord-Trøndelag, kjent som Snåsakaill’n, er berømt over hele landet for sine helbredende evner.

Bygdekaren med de varme hendene som evner å ”se” ting vi andre verken ser eller forstår og etter manges mening utretter mirakler, har skrevet ned sine betraktninger fra et langt liv i det godes tjeneste. Nærmere 100 000 mennesker fra land og strand har i årenes løp tatt kontakt med Joralf Gjerstad og blitt helbredret på uforklarlig vis, for små og store plager.

Åttiåringen har gjennom et halvt århundre vært trønderbygdas fremste ambassadør. Men for bygdefolket besitter han langt mer enn varme healer-hender. Joralf er et ekte medmenneske som viser omsorg for alle han kommer i kontakt med, enten de oppsøker ham for å bli helbredet eller ei. Uforbeholden omsorg og omtanke for andre har også legende virkning, og slik sett er Joralf en helbreder i dobbel forstand.

At Joralf har en stor tilhengerskare utover sine sambygdinger er hevet over enhver tvil. Dette er den tredje boken om ham. Fra før av foreligger Arvid Erlandsens Varmt hjerte og varme hender og Joralf Gjerstads egen Det godes vilje.

Til toppen

Flere bøker av Joralf Gjerstad: