Alt du må vite om vaksiner (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 198
Forlag: Humanist forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282821278
Kategori: Familie og helse
Omtale Alt du må vite om vaksiner
Hvordan kom vaksinasjon inn i våre liv og hvordan blir de ulike vaksinene til? Hvordan forskes det på vaksiner og hva skjer egentlig i kroppen når man blir vaksinert?

Alt du må vite om vaksiner forteller om et av verdenshistoriens største medisinske gjennombrudd. Fra de første spede forsøkene på vaksinasjon i Kina rundt år 1000 har vitenskapen i dag kommet så langt at vaksinene har utryddet enkelte sykdommer og redusert barnedødeligheten drastisk på få tiår. Og forskningsfeltet er fortsatt i utvikling: Vi får stadig nye vaksiner for nye sykdommer.
Likevel er vaksiner ofte gjenstand for tabloide overskrifter og debatter med påfølgende redsel og skepsis mot vaksiner. I denne boka får du vite alt du lurer på. Du lærer om alle vaksinene i barnevaksinasjonsprogrammet. Om bivirkninger og vitenskapelige feilskjær. Du lærer om sykdommene vi kan beskytte oss mot og hva den enkelte vaksine er laget av. Gjennom mikroskopet ser vi inn i cellen så du forstår hvordan vaksinene aktiviserer kroppens eget immunforsvar.

Alt du må vite om vaksiner er et spennende stykke forskningshistorie der du får svar på alle spørsmålene du måtte ha om vaksiner og immunforsvar.

Til toppen