Alt du må vite om vaksiner av Tone Fredsvik Gregers (Ebok)
Ebok

Alt du må vite om vaksiner (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.5 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Humanist forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282821285
Kategori: Familie og helse og Dokumentar og fakta
Omtale Alt du må vite om vaksiner
Alt du må vite om vaksiner" forteller om et av verdenshistoriens største medisinske gjennombrudd. Fra de første spede forsøkene på vaksinasjon i Kina rundt år 1000, har vi i dag kommet så langt at vaksinene har utryddet enkelte sykdommer og redusert barnedøde-ligheten drastisk på få tiår. Og forskningsfeltet er fortsatt i utvikling: Vi får stadig nye vaksiner mot nye sykdommer.

Likevel er vaksiner ofte gjenstand for tabloide overskrifter og debatter med påfølgende redsel og skepsis. I denne boka får du vite alt du lurer på om alle vaksinene i barnevaksinas.jonsprogrammet, bivirkninger og vitenskapelige feilskjær. Du lærer om sykdommene vi kan beskytte oss mot og hva den enkelte vaksine er laget av. Gjen.nom mikroskopet ser vi inn i cellen så du forstår hvordan vaksinene aktiviserer kroppens eget immun-forsvar.
Tone Fredsvik Gregers (f.1972)
er førstelektor ved Institutt for biovitenskap, UiO. Hun ha doktorgrad i cellulær immunologi og hari flere år forsket på de molekylære mekanismene som ligger til grunn for hvordan immunforsvaret fungerer.

Til toppen

Andre utgaver

Alt du må vite om vaksiner
Bokmål Innbundet 2016