Amandas gåte (Innbundet)

Forfatter:

Kari Risvik (Oversetter) Kjell Risvik (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 397
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ripper
Oversatt av: Risvik, Kari og Risvik, Kjell
ISBN/EAN: 9788205460409
Kategori: Romaner
Omtale Amandas gåte
Isabel Allendes nye roman handler om en fryktløs ung kvinne som med alle midler forsvarer det hun elsker - og om familiens livreddende kraft.

Amanda Martín er en selvstendig, lynskarp, men også egenrådig og sta tenåring. Hun vokser opp i San Francisco, de frisinnede og annerledestenkendes hovedstad. Her driver moren Indiana en populær aromaterapi- og reiki-klinikk. Selv om mor og datter er ulike som natt og dag, er båndet mellom dem uslitelig.
Amandas far, førstebetjent Bob Martín, leder etterforskningen av flere morbide drap som har funnet sted i byen. På fritiden begynner Amanda selv å undersøke sakene, med hjelp fra sin elskede morfar og internettvenner fra hele verden. Da Indiana forsvinner sporløst, blir Amandas hobby med ett blodig alvor. Nå hviler det på hennes unge skuldre å redde morens liv.
Chilenske Isabel Allende har på sine 30 år som forfatter solgt 57 millioner bøker verden over. Hennes tjuende bok Amandas gåte gikk rett inn på førsteplass på bestselgerlistene i Spania og Latin-Amerika.

Til toppen

Andre utgaver

Amandas gåte
Bokmål Ebok 2014
Amandas gåte
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014

Flere bøker av Isabel Allende:

Anmeldelser av Amandas gåte

«… forholdene mellom personene er beskrevet med like stor varme og klokskap som alltid i Allendes bøker. Og det er en fest å være til stede i familiesammenkomstene, som rommer store emosjoner og skarpe replikker.» 
Kristine Isaksen, VG

«Her finner man alt Allende er kjent for: Samspillet mellom karakterer, familiens betydning og konfliktene mellom religion, spiritisme og personlighet … Hun holder på lesernes oppmerksomhet fra start til mål og avslutter med en elegant vending.» 
Daily Express

Til toppen