Amsterdam - Rough Guide på norsk (Heftet)

Serie: Rough Guide på norsk 

Forfatter:

Lotte Holmboe (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 148
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Oversatt av: Holmboe, Lotte
Serie: Rough Guide på norsk
ISBN/EAN: 9788202387334
Kategori: Reise
Omtale Amsterdam - Rough Guide på norsk

Rough Guide gir deg ekspertenes tips til de beste opplevelsene!

Rough Guide er en av verdens sterkeste merkevarer innen reiseguider og har eksistert i over 30 år. Endelig foreligger kvalitetsguidene på norsk!

Lei en sykkel og tråkk av gårde langs Amsterdams vakre kanaler. Besøk det vakkert renoverte Stedelijk Museum for moderne kunst. Utforsk de uavhengige butikkene og kafeene i De negen Straatje. Gjør det beste ut av turen til Amsterdam, og kjøp en bukett med vakre tulipaner på veien hjem.

Rough Guide gir deg alt du trenger å vite for å få mest ut av storbyoppholdet – takket være flotte bilder og inspirerende tekst om hva man kan oppleve i byen – severdigheter, shoppingmuligheter, spisesteder, utesteder, hoteller m.m. Guidene har også gode og tydelige kart – i hvert kapittel og et eget løst lommekart – hvor alle anbefalte steder er avmerket, slik at du lett kan finne fram til stedene du har lyst å besøke.
Guidene innledes med en tekst om hva som er hot og hva som ikke er det i byen, i tillegg til tips om hvordan du får mest mulig ut av byen på kort tid, tilpasset hvem du er og hvordan du reiser.

Høydepunktkapitlet peker på det aller beste som byen har å by på innen severdigheter, restauranter, kafeer, parker, uteliv, shopping.

Deretter følger områdekapitlene med generell informasjon om området, severdigheter, kafeer og restauranter, utesteder og shoppingmuligheter, som også er avmerket på kartutsnittet i begynnelsen av kapitlet.

Guidene har dessuten eget kapittel om overnatting og avslutningsvis et kapittel med alle praktiske opplysninger du trenger, en liten ordliste med nyttige ord og uttrykk samt en menyhjelp og en kronologisk oversikt over byens historie.

Til toppen

Flere bøker av Martin Dunford:

Bøker i serien