Bare én natt (Innbundet)

Forfatter:

Camilla Wimmer (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 541
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: En enda natt
Oversatt av: Wimmer, Camilla
ISBN/EAN: 9788241911330
Kategori: Romaner
Omtale Bare én natt
En lidenskapelig beretning om hevn, maktkamp og umulig kjærlighet.

Natalia De la Grip er en av Sveriges mest talentfulle finanskvinner. Hun tilhører eliten og overklassen, men har alltid gått sine egne veier. Målet hennes er en ledende posisjon i familiens imperium.

David Hammar er arbeiderklassegutten som har blitt en av Sveriges mest velbeslåtte risikokapitalister. Han er like beundret som avskydd. Nå er tiden inne. David skal endelig nå målet og utfordre familien De la Grip. Dette er et kupp han har planlagt hele livet.

Da David og Natalia møtes, er begge uforberedt på tiltrekningen som oppstår. Natalia vet at familien hennes hater ham, men ikke hvorfor. David har sin agenda klar. Mot sin vilje trekkes de mot hverandre og opplever en natt som ingen av dem kan glemme. Men et forhold dem imellom er utenkelig. De er fiender. Det var bare én natt.

Simona Ahrnstedt er forfatter, psykolog og blogger. Hun holder skrivekurs og brenner for romansesjangeren - bøker av kvinner, for kvinner, om kvinner.

Sagt om boken:
«En roman som slår gnister. Et spennende drama som varmer i vintermørket.» Tranås-posten .

«Det er en velskrevet beretning. (...) Personportrettene er både velutviklede og troverdige, hvilket bidrar til å skape et dypere innhold. (...) En velskrevet, nyansert og smart fortelling, krydret med erotikk og kjærlighetslengsel. Brilliant, Ahrnstedt!» Litteraturmagazinet

Til toppen

Flere bøker av Simona Ahrnstedt: