Jacob og hunden (Innbundet)

Forfatter:

Asbjørn Tønnesen (Illustratør)

En fantastisk rørende historien som inneholder alt man kan ønske seg, en medrivende roman som helt sikkert vil bli en klassiker.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 104
Illustratør: Tønnesen, Asbjørn
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202476854
Kategori: Barnebøker
Alder: 6 - 12
Omtale Jacob og hunden

Jacob våknet brått. Kjente en lett blafring, som fra en sommerfuglvinge, mot kinnet. Han åpnet det ene øyet forsiktig. Den sorte hunden sto over ham og snuste på ansiktet hans. Lette, små snøft fra den fuktige snuten traff kinnet. Han kjente varmen fra hundekroppen mot brystet. Lå helt stille for ikke å skremme den vekk.

 

Til toppen

Andre utgaver

Jacob og hunden
Bokmål Ebok 2015
Anmeldelser av Jacob og hunden

Befriende gammelmodig
"Vakker, spennende og usentimental. [...] det er godt mulig Liv Frohde har skrevet en ny klassiker med denne befriende gammelmodige vakre boka [...] Liv Frohde bruker krimteknikker i en spennende og hjerteskjærende åpning. [...] Hun er også krimforfatter og er god på spenningsoppbygging. Det bruker hun her, gjennom et enkelt og effektivt språk. Realistisk og usentimentalt. Det er i beste forstand noe gammelmodig ved denne boka [...] Jeg kan ikke forstå annet enn at denne vakre lille boka vil slå an hos dagens barn. Barn og dyr er urtema. Frohde vet hvordan hun skal behandle det." Cathrine Krøger, Dagbladet

Til toppen