Ponni og gjengen (Heftet)

3 i 1

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 285
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ponny & Co. ; Mission Maja ; I vild galop
ISBN/EAN: 9788202339418
Kategori: Barnebøker
Alder: 9 - 12
Omtale Ponni og gjengen
”Ponni og gjengen” er en serie om tre hestegale venninner og deres mange humoristiske påfunn. I denne boka har vi samlet de tre første bøkene.

Ponni & gjengen: Etter å ha plaget faren sin i to år, får Pony, eller Karen som hun egentlig heter, lov til å gå på ridning med bestevenninnene Maja og Lise. Pony får en ubehagelig overraskelse, da hun hører at yndlingshesten skal selges. Men det viser seg at sønnen til hestehandleren er ganske kjekk.

Oppdrag Maja: Pony og Lise får bruk for detektiv-talentene sine, da den kloke og flinke venninnen Maja plutselig begynner å oppføre sig merkelig. Hvorfor sier hun for eksempel at hun skal på trening, når hun i virkeligheten drar et annet sted? Og hvordan har hun helt plutselig lært seg å kjøre bil?

I vill galopp: Ponni er blitt sammen med fotballfrelste Johan. Men er hun egentlig forelsket? Helgeturen med rideklubben skal vise seg å gi svaret – i tillegg til en masse dramatikk. Sammen med venninnene Maja og Lise møter Ponni en bevæpnet hestetyv og dessuten den kjekke sønnen til formannen i rideklubben, som stjeler et kyss …

Til toppen