Sukkerkrefter og gruskrekkelige beist (Innbundet)

Forfatter:

, Quentin Blake (Illustratør) , Tor Edvin Dahl (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Illustratør: Blake, Quentin
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Oversatt av: Dahl, Tor Edvin
ISBN/EAN: 9788205484016
Kategori: Barnebøker
Alder: 6 - 9
Omtale Sukkerkrefter og gruskrekkelige beist
Mirakuløse fortellinger fra verdens mest geniale barnebokforfatter! Nydelig designet gaveboks med fire fortellinger fra en av verdens mest populære forfattere. .

Roald Dahl er en av verdens mest elskede barnebokforfattere, og hans univers er en verden av uuttømmelig fantasi, fantastiske historier, humor og alvor. Roald Dahl var alltid på barnas side, og lot aldri en sjanse gå fra seg til å sparke dem som sparkes bør: de maktsyke, arrogante, autoritære og dømmende. Voksne, selvfølgelig. Men først og fremst får han oss til å le. Og grøsse. Og krype skremt under sengen (i hvert fall en liten stund inntil alt blir bra igjen). Og så le enda mer. Roald Dahl er en forfatter i særklasse, og barn over hele verden elsker hans hemningsløse, kloke og sprudlende fortellinger. Bøkene er oversatt til mer enn 50 språk og har solgt i over 100 millioner eksemplarer.
Gaveboksen består av «Matilda», «Charlie og sjokoladefabrikken», «Den magiske fingeren» og «Den fantastiske Mikkel Rev». Det er første gang flere av bøkene kommer i fargeutgave i Norge

Til toppen