Før jeg faller (Innbundet)

Forfatter:

Hilde Stubhaug (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 447
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Before I fall
Oversatt av: Stubhaug, Hilde
ISBN/EAN: 9788205420731
Kategori: Ungdomsbøker
Alder: 12 - 16
Omtale Før jeg faller
Internasjonal bestselger -- en ungdomsroman av de sjeldne!

Hva hvis du bare hadde én dag igjen å leve: Hva ville du gjøre? Hvem ville du kysse? Og hvor langt ville du gå for å redde ditt eget liv?
Samantha Kingston har alt: en kjæreste alle misunner henne, tre fantastiske bestevenninner og verden for sine føtter. På skolen er det en selvfølge at hun får det hun ønsker seg ? fra det beste bordet i kantina til den beste parkeringsplassen. Fredag 12. februar lå an til å bli enda en dag i det gullkantede livet hennes.
Isteden skulle det bli den siste. Klokka 00.40 dør Sam. Livet hennes er slutt. Finito. Alt blir svart.
Men så ringer vekkerklokka, og det er 12. februar. Igjen. Var alt et mareritt? Nei, uheldigvis ikke. Hun har fått en sjanse til. Sju sjanser, faktisk. I løpet av en uke opplever hun dødsdagen sin igjen og igjen, og for hver gang skjønner hun litt mer, og blir kanskje litt ? klokere?
? «En virkelig sofistikert roman ? Oliver skriver med en imponerende letthet og innlevelse ? en klok, morsom og innsiktsfull roman som er absolutt umulig å legge fra seg.» (The Daily Mail)? «'Før jeg faller' minner ved første øyekast om filmen Groundhog Day (high school-eleven Samantha opplever dagen hun døde, igjen og igjen), men man skjønner snart at dette er noe helt annet. Samanthas død er riktignok uunngåelig, men konsekvensene av valgene hun må ta hver av disse dagene, sier uendelig mye om hva det vil si å være menneske.» (Publisher?s Weekly Best Children?s Books 2010)

Til toppen

Andre utgaver

Before I fall
Engelsk Heftet 2017