Benjamins kors av Tor-Håkon Gabriel Håvardsen (Ebok)
Ebok

Benjamins kors (Ebok)

Serie: Viktoriahavn 3

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.49 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Serie: Viktoriahavn
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788234708411
Kategori: Krim og Spenning , Grøsser og Skjønnlitteratur
Omtale Benjamins kors
Ekte norsk skrekk! Dette er ikke en bok for sarte sjeler.

På den isolerte øya er Viktoriahavn fremdeles preget av de grufulle og voldsomme hendelsene som utspilte seg i Galgedans og Viktoriahavn. Edward er gammel og døende og blir til stadighet hjemsøkt av mareritt og tanker fra barndommen. Hva skjedde egentlig den varme sommerdagen for lenge siden, da vennegjengen møtte Skyggevandreren på et omreisende tivoli? Var det her det hele startet? Kunne det ha vært annerledes i dag hvis Edward hadde tatt bedre vare på Benjamin? Døde Jenny Ness i brannen? Når Benjamins mareritt etter hvert blir mer og mer virkelige, og gjenstander fra marerittene hans begynner å dukke opp i virkeligheten - er det noe som forteller Edward at ingenting er over. Det er nå historiene knyttes sammen, og sannheten endelig kommer frem. Noe ingen ønsker!
Dette er ikke en bok for sarte sjeler. Håvardsen avslutter grøsser-trilogien om Viktoriahavn på den mest underholdende, bestialske og morderiske måte.

Forfatter Tor-Håkon Gabriel Håvardsen er en mangfoldig person med egenskaper som spenner vidt fra trommeslager i punkbandet Nealspring til selvstendig næringsdrivende som gravferdskonsulent. Han har også en TikTok-kanal hvor han snakker om bøker og jobben som gravferdskonsulent. Tor-Håkon er bosatt på Melbu i Vesterålen.

Til toppen

Andre utgaver

Benjamins kors
Bokmål Heftet 2022
Benjamins kors
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Tor-Håkon Gabriel Håvardsen:

Bøker i serien