Blåmandag (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 380
Forlag: Skamløst forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293844099
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Blåmandag
Dominic Holler, badboy fra LAPDs SWAT-team, får livet snudd på hodet når han får vite at han har en tretten år gammel datter i Svolvær Norge.

Dominic vokser opp i storbyens gater og finner sin tilhørighet først i militæret og deretter i politiet. Dette danner bakteppet når Dominic setter livet på vent for å reise til Norge og forsøke å skape en relasjon til datteren. Tusenvis av timer med taktisk trening kan ikke forberede Dominic Holler på livet som singel familiefar, med intriger, tårer og bitchblikking. Heldigvis får han god hjelp av en driftig advokat og en lokal politibetjent, ikke minst når han begynner å snuse i lokale krimgåter.

For en som er vant til å bølle seg gjennom livet, er det lett å bli sin egen verste fiende når man skal kjempe en kamp der man ikke kjenner reglene.

Dominics fortid viser at det finnes en liten gutt i den store mannen som møter sin aller største utfordring når han får ansvaret for en tenåringsjente han ikke visste han hadde. Etter et møte med en kvinne han ikke kan huske.

Dette er LAPD møter Nord-Norge møter tenåringshormoner møter seg selv i døra.

Det er Blåmandag.

Til toppen

Andre utgaver

Blåmandag
Bokmål Ebok 2022