Blinke vanndråpe (Innbundet)

Forfatter:

Lise Paaske Gulbrandsen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 106
Illustratør: Gulbrandsen, Lise Paaske
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230018613
Alder: 6 - 9
Omtale Blinke vanndråpe
Bli med Blinke, den nysgjerrige vanndråpen på dens spennende reise fra havets dype bunn og opp til himmelen høyt over. Nå slipper Blinke å bli plaget av blekkspruten nede på bunnen, som sprutet svart blekk på den. Blinke får seg raskt en venn, den hyggelige Plask, og Blinke blir også kjent med den kloke Akva. Blinke drar ut på reise med Plask som forteller om havet og at alle vanndråpene på kloden er havets egne barn.
Blinke kommer bort fra Plask og blir liggende som en liten vannpytt i en park, redd for at hunden i parken skal komme og slurpe den i seg og svelge den. Blinke og Plask finner hverandre igjen og stiger som damp og svever som sky ut på eventyr. De snør ned på en lekeplass hvor de bli med i barnas snølykt, og der blir de også skremt av et barn som vil spise dem. Det blir mildvær og spennende å renne nedover dalsiden som sørpe og vann. Men det blir nesten for spennende for Blinke når den må hoppe ned i havets aller største foss. En vakkert illustrert lesebok med dypere mening for barn i alderen 6 år og oppover.

Lise Paaske Gulbrandsen er født i Tønsberg 1948 og bosatt i Bærum. Hun har bak seg en variert utdannelse og et variert yrkesliv. Men det som alltid har vært tilstede i hennes liv, er tegning og maling, noe som har ført til en rekke utstillinger og kunstneriske oppdrag ved siden av arbeid og familie.

Til toppen