Blue (Innbundet)

Forfatter:

Kjersti Løvaas (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 327
Forlag: Bladkompaniet
Språk: Bokmål
Originaltittel: Blue
Oversatt av: Løvaas, Kjersti
ISBN/EAN: 9788251693967
Kategori: Romaner
Omtale Blue
Ginny Carter er en kjent nyhetsoppleser, og sammen med ektemannen og den tre år gamle sønnen lever hun et lykkelig liv i Beverly Hills. En forferdelig bilulykke snur alt på hodet. I tiden som følger, forsøker Ginny å finne meningen med livet ved å kjempe for menneskerettigheter i noen av verdens tøffeste områder.
På årsdagen etter tragedien møter Ginny en gutt som sørger for at livet hennes blir totalt forandret nok en gang. Tretten år gamle Blue Williams er forlatt av familien, har levd på gata og er fryktelig ensom. Instinktivt strekker Ginny ut en hånd, men mistenksom som han er, rømmer Blue fra henne, igjen og igjen. Likevel kommer han alltid tilbake, og for hver gang vokser vennskapet deres seg sterkere.
Til tross for sin unge alder besitter Blue en helt spesiell kombinasjon av uskyld og klokskap, og da Ginny viser ham respekt, knytter de et sterkt bånd. Men da Blue for alvor begynner å stole på henne, betror han henne en mørk hemmelighet. Er såret for dypt til å gro, eller er Ginny sterk nok til å kjempe kampen som vil gjøre dem begge hele igjen?

Til toppen

Flere bøker av Danielle Steel: