Bly til gull (Innbundet)

pistolmannen som kom inn i varmen

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 174
Forlag: Skamløst forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293844136
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Bly til gull
«Bly til gull» forteller med humor og alvor om fest, forbrytelser, sinnsyke oppturer og bunnløs fortvilelse.

Arman Vestad var superkriminell, rusmisbruker og leverte våpnene som ble brukt på Orderud gård. Nå er han en anerkjent økonomiekspert, etter en snuoperasjon uten sidestykke.

Som kriminell visste han kiloprisen på gull, men ikke hvordan man skulle være en god far. I «Bly til gull» deler Arman åpent og ærlig alt om røverhistoriene fra den ville tiden, og hvor lett det er å miste sitt moralske kompass når du leverer alt Norges finanselite ønsker seg. Han festet til han falt om, og mistet farsrollen, selvrespekten og friheten. Så ble han plukket opp fra rennesteinen av mennesker som så hvem han var bak den tøffe fasaden. Nå har han det tilsynelatende bra, men bekymrer seg for fremtiden til sine egne barn.

«Bly til gull» er en spennende bok, med oppskrifter på hvordan man kan tjene penger lett (og ulovlig), intime detaljer om samværet med Orderud-sakens Kristin Kirkemo, men også med tøffe beskrivelser av de nådeløse konsekvensene. Tom Egeland, en av Norges beste krimforfattere, kaller den «kriminelt fascinerende.» Men den Arman Vestad er mest nådeløs mot er ham selv.

Til toppen

Flere bøker av Morten N. Daae og Arman Vestad: