Bvana (Heftet)

drømmens planet

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 212
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230020562
Kategori: Romaner
Omtale Bvana
Fortellingen fra «Bvana,» har sin begynnelse i boka «Logas favn». Det er kanskje en liten fordel å ha lest den begynnelsen, men absolutt ingen nødvendighet.
Bvana, drømmens planet, er `temmelig` lik vår egen jordklode. Den svever rundt sine to soler i ytterkanten av Sombrerogalaksen. (Galaksen som ligner en sombrerohatt.) Jeg, Bendik Stien, forteller og formidler, har gitt planeten tilnavnet - drømmens planet - fordi det strider mot all vitenskapelig kunnskap og alle naturens lover - at et menneske fra vår klode kan ha besøkt en planet - 30 millioner lysår borte. Likevel, - jeg var der, og levde tolv Bvana-dager på ett av planetens fem kontinenter. Dette er historien om mine opplevelser der og om hvilke konsekvenser mitt korte opphold fikk for menneskene på kontinentet.

Hans Mørch Ferkingstad, født i 1936. Begynte først å skrive i sen pensjonsalder. «Logas favn» kom i 2018. «Joakimhuset» i 2019. Og nå - «Bvana» i 2020. Går i sitt åttifemte år, men har ingen planer om å slutte med skrivingen. Påstår det smører, trimmer og virker vedlikeholdende på hodets maskineri.

Til toppen

Flere bøker av H.M. Ferkingstad: