Daniels detox (Heftet)

en faste for kropp, sjel og ånd

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 176
Forlag: Hermon
Språk: Bokmål
Originaltittel: Daniel detox
ISBN/EAN: 9788230216170
Kategori: Religion
Omtale Daniels detox
Don Colbert beskriver de åndelige og fysiske fordelene ved bibelsk faste og lærer deg hvordan du kan rense kroppen for skadelige giftstoffer. I denne tidløse ressursboken finner du en måltidsplan og oppskrifter for å hjelpe deg til å gjennomføre en 21 dagers detox på en god måte, samt en 7 dagers juicefaste.

DANIELS DETOX er en tidløs ressurs for bedre helse, og du kan benytte den uansett alder eller årstid. Du får også spesifikke råd og anbefalinger for å lindre noen av vår tids mest vanlige helseplager, eksempelvis:
* DIABETES TYPE 2
* HØYT BLODTRYKK
* SVULSTER I KROPPEN
* AUTOIMMUNE SYKDOMMER
* TARMINFEKSJONER
* ALLERGI OG ASTMA
* PSORIASIS OG EKSEM
* OVERFØLSOMHET

DON COLBERT, er en autorisert familielege og dessuten spesialist på forebygging av aldringssymptomer. Han har inngående kunnskap om helsekost og vitamintilskudd og har hjulpet millioner av mennesker til å oppdage hemmeligheter til sunt liv og god helse. Bøkene hans har solgt i mer enn ti millioner eksemplarer - bare i Norge er det solgt tjue tusen eksemplarer. Han har personlig hatt femti tusen pasienter til behandling og rådgivning i løpet av de tjuefem årene han har praktisert som lege.

Til toppen