Den fortapte sønn (Innbundet)

Forfatter:

Kjersti Løvaas (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 348
Forlag: Schibsted
Språk: Bokmål
Originaltittel: Prodigal son
Oversatt av: Løvaas, Kjersti
ISBN/EAN: 9788251690485
Kategori: Romaner
Omtale Den fortapte sønn
I løpet av noen dager mister Peter McDowell alt han har arbeidet så hardt for å oppnå - rikdommen, eiendommen og jobben som kapitalforvalter. Og det blir bare verre. Det store børskrakket fører også til at ekteskapet hans går i oppløsning. Etter å ha mistet alt har han bare ett sted å trekke seg tilbake, nemlig hytta ved sjøen som han arvet av foreldrene. Den fortapte sønn vender hjem.

Michael McDowell er en populær småbylege, en hengiven familiefar og en respektert samfunnsstøtte. Bare Peter vet hvordan tvillingbroren i årevis manipulerte foreldrene deres og til slutt lyktes med å drive Peter bort fra familien.
Til å begynne med gruer han seg til å møte Michael igjen, og han blir gledelig overrasket over at møtet er varmt og ekte. Men da Peter senere leser morens dagbøker, trenger mistanken seg på. Hvem er egentlig tvillingen hans? Er fasaden ekte, eller ligger det noe forferdelig begravd i fortiden? I et kappløp med tiden kaster Peter all varsomhet på båten for å finne sannheten, og det han finner ut, vil endre livet deres for alltid.

Til toppen

Flere bøker av Danielle Steel: