Den lille barnematbibelen (Innbundet)

kunnskapen og oppskriftene som gir barnet ditt en god start i livet

Forfatter:

og

Nina Dreyer Hensley (Illustratør) Jim Hensley (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 240
Illustratør: Hensley, Nina Dreyer og Hensley, Jim
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205485808
Kategori: Mat og drikke
Omtale Den lille barnematbibelen
Ernæringsspesialisten og legen gir deg de aller beste rådene og oppskriftene til dine små barn.

Alle foreldre har lyst til å gi barna sine den best mulige starten i livet. Derfor er maten vi gir barna viktig. Jeg savnet denne boken da jeg fikk mitt første barn og jeg har villet lage en bok som alle foreldre har bruk for. Vi blir generelt mer og mer bevisste på hva vi spiser, og jeg vil gjerne hjelpe hele familien med de riktige valgene. Kunnskap er nøkkelen til positiv forandring. Jeg gir forslag til mat uten sukker og hvetemel, med de riktige fettsyrene og næringsstoffene. Jeg foreslår økologisk der det er mulig og advarer mot å bruke mikrobølgeovn. Malin har arbeidet sammen med svigerfaren sin, lege Stig Bruset, som skriver om erfaringene sine som allmennlege med lang erfaring med småbarn og småbarnsforeldre. Den andre delen av boken består av enkle oppskrifter på mat til barn fra 4 måneder og oppover og etter hvert enkel hverdagsmat for hele familien.
Malin Bruset er utdannet naprapat og kostholdsveileder. Hun studerer for tiden ernæring og arbeider på Regnbuen helsesenter. Hun skriver også bloggen www.malinbruset.com
Stig Bruset er spesialist i allmennmedisin og har 30 års erfaring som lege. Han har skrevet bestselgerne Steinalderdietten og Helse på grønn resept.

Til toppen