Den skikkelig gøyale hjernetrimboken (Innbundet)

frydefulle, lærerike og lure oppgaver for nysgjerrige, små hoder

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 168
Forlag: Panta
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788279008644
Kategori: Faktabøker
Alder: 6 - 9
Omtale Den skikkelig gøyale hjernetrimboken
Slik stimulerer du barnets mentale utvikling!

Verdens beste datamaskin er helt personlig, bærbar, gratis og trådløs, og du finner den på toppen av kroppen. Noe av det morsomste som finnes, er å lære å bruke hodet best mulig til å tenke, løse mysterier og finne svar på ting. Da opplever vi mestring, og ikke minst: Vi blir både flinkere og gladere - for vi får utviklet vårt mentale potensial.

Hjelp barna til å utvikle sine mentale evner og sitt potensial ved å gi dem morsomme oppgaver hvor de kan knekke koder, løse gåter og være kreative. Husk: Barn elsker å lære og finne ut av ting. Og i denne boken er det ingen motsetning mellom å lære og å ha det gøy.

Her presenterer den lille hjernen Tenki et vell av morsomme oppgaver av ulike typer og vanskelighetsgrad til å bli både smartere og gladere av. Så la barna boltre seg i morsom hjernetrening! Kanskje du også synes det er gøy? Bare pass på, noen ganger er barna kjappere enn de voksne ...

Hvert kapittel inneholder råd og tips til foreldre om hva de bør gjøre for å stimulere barnas intelligens gjennom lek, aktiviteter og oppgaver. Det finnes også et eget kapittel med oppskrifter til sunn og riktig hjernemat!

Til toppen

Flere bøker av Anne Lene Johnsen: