Den ubeboelige planeten (Innbundet)

en fortelling om fremtiden på jorden

Forfatter:

Lene Stokseth (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 326
Forlag: J.M. Stenersens forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The uninhabitable earth
Oversatt av: Stokseth, Lene
ISBN/EAN: 9788272016899
Kategori: Politikk og samfunn
Omtale Den ubeboelige planeten
Når vil planeten vår bli for varm for menneskene? Sannsynligvis innenfor levetiden til våre barn. Det er verre enn du tror. Mye verre. Havnivået som stiger, skogbrannene som ødelegger tusenvis av hjem i California og 500-års stormene som herjer nærmest månedlig er bare en forsmak på endringene som kommer. Hvis ikke milliarder av mennesker forandrer måten vi lever livene våre på, vil deler av jorden kunne bli nær ubeboelig så snart som i slutten av dette århundret. Fortsetter vi som nå vil matmangel, flyktningekatastrofer og andre kriser forandre verden slik vi kjenner den.

I denne internasjonale bestselgeren ser David Wallace-Wells på hva verdens klimaforskere, når de er helt ærlige, mener er fremtiden for planeten vår. Boken er også en påminnelse om alt vi faktisk kan gjøre, og om ansvaret vi har for at våre barn ikke skal sitte igjen med en ubrukelig klode.

"Anbefales på det sterkeste til både statsministeren og alle andre som vil vite mer om vår tids viktigste kampsak!" Terningkast 5, DAGBLADET

Til toppen

Andre utgaver

Den ubeboelige planeten
Bokmål Ebok 2019
Den ubeboelige planeten
Bokmål Heftet 2020