Det var en gang- (Innbundet)

eventyr og fortellinger for små, store og voksne barn

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 129
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230015759
Kategori: Eventyr
Omtale Det var en gang-
Øystein Kvamme Skjæveland ønsker med boken «Det var en gang ... » å lokke barn, unge - og voksne bort fra uendelige aktiviteter foran ulike digitale medier og inn i papirbokens knitrende fredfulle og engasjerende avspenning. Han håper likeledes at eventyrene og fortellingene i den formår å pirre lesernes verditenkning i det etter hvert så pluralistiske Norge.

Øystein Kvamme Skjæveland ble født i Oslo, men vokste opp i Stavanger. Han studerte tysk, engelsk og fransk ved Universitet i Oslo og fikk lektorstatus høsten 1974. Skjæveland gikk etter hvert over i skoleadminis.trasjon, og ble rektor ved Sinsen, dernest Ullern videregående skole hvor han ble landskjent for «elevsortering» i 1991. Han var rektor ved Foss videregående en kort tid før han kom til Fagerborg videregående skole som lektor i tysk og - fremfor alt - engelsk som «Sir».

Skjæveland var en flittig debattant i Aftenposten helt fra studiedagene frem til 1998. I 2001 kom hans bok «Voksne spår, barna rår» som satte kritisk lys på det postmoderne Norge. Øystein Kvamme Skjæveland er bosatt i Asker.

Til toppen