Det var verdt alt sammen (Innbundet)

Forfatter:

Laila Dahl Karlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 287
Forlag: Hermon
Språk: Bokmål
Originaltittel: Det var värt alltihop
Oversatt av: Karlsen, Laila Dahl
ISBN/EAN: 9788230212523
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Det var verdt alt sammen
Det var verdt alt sammen er ikke en tilrettelagt biografi som en velpolert fremgangshistorie. Det er en bok som gjenspeiler Ulf Christianssons liv - slik det har vært - med fremgang, motgang og alt imellom. Det er personlig, rett på sak og interessant! Dette er uten tvil fortellingen om Jerusalem, musikken og turneene, men det er også i høyeste grad en dypt personlig fortelling. I denne biografien får du se bak kulissene i Ulfs eget liv, i rockens og kirkens verden.
Han ble født mot alle odds. Han startet et hardrockband den gangen det i kirkens verden var mer eller mindre forbudt. Han tilbrakte en rekke år på Livets Ord da det stormet som aller mest rundt menigheten. Han ga ut en plate som var så kontroversiell at den måtte selges under disk.
Ulf Christiansson har berørt hundretusener av mennesker med sin musikk og sitt kompromissløse og radikale budskap om Jesus. Han berører også som forfatter når han forteller om livet sitt og med profetisk blikk beskriver hvor vi befinner oss i kristenheten i dag og hva vi trenger aller mest for å komme videre.

Til toppen