Shankly (Innbundet)

rett fra hjertet

Forfatter:

Kathrine Hake-Steffensen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 280
Forlag: Sport media
Språk: Bokmål
Originaltittel: Shankly
Oversatt av: Hake-Steffensen, Kathrine
ISBN/EAN: 9788299837538
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Shankly
Dette er Bill Shanklys egne ord, hans eneste offisielle selvbiografi. Boka som ble forsøkt stoppet. Den er aldri tidligere blitt oversatt. Til noe språk. Ikke før nå.

Denne historiske utgivelsen er en del av feiringen av Liverpool FCs største ikons 100-årsdag (2. september 2013), og er en spesiell gest til de mange stolte og lojale norske LFC-fans som fortsetter i Shanklys ånd - den som gjør Liverpool Football Club så spesiell.

Boka ble skrevet etter at Shankly sjokkerte alle med å trekke seg fra Anfield på syttitallet, og avslører hvordan det førte til kaotiske og rastløse tanker i ham. Han valgte selv å slutte i klubben, men klarte likevel ikke tanken på et liv utenfor Liverpool FC.

Siden er Shankly-portene blitt oppført, The Shankly Lounge har kommet til, og i dag trekker Shankly-statuen til seg besøkende fra hele verden.

Denne boka forteller om noen av metodene den karismatiske skotten brukte for å gjøre Liverpool FC til et fryktet og respektert lag. Det er en personlig fortelling fra innsiden. Her snakker han rett fra hjertet.

«Shankly: My Story» ble opprinnelig skrevet sammen med sportsjournalist John Roberts, som kjente Shankly bedre enn noen annen journalist.

Dette er første gang den er oversatt til et annet språk. Den er oversatt av Kathrine Hake-Steffensen og redaktør for norsk utgave har vært Ragnhild Lund Ansnes. Lund Ansnes, som er offisiell Liverpool FC-forfatter ("Liverpoolhelter" (2012) og "Liverpoolhjerter" (2010) og har skrevet ny introduksjon.

«Shankly: Rett fra hjertet» er utgitt av Trinity Mirror Sport Media, et av Englands største sportsforlag som har vært samarbeidspartner med LFC i en årrekke.

Til toppen