So long, Marianne (Innbundet)

ei kjærleikshistorie

Forfatter:

Pål Eitrheim (Oversetter) Kari Hesthamar (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 224
Forlag: Spartacus
Språk: Nynorsk
Oversatt av: Eitrheim, Pål og Hesthamar, Kari
ISBN/EAN: 9788243004481
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale So long, Marianne

SO LONG, MARIANNE
- en sang og en kjærlighetshistorie


I denne boken forteller Marianne Ihlen for første gang om livet på Hydra og om sine fascinerende kjærlighetshistorier med to helt spesielle menn – Axel Jensen og Leonard Cohen!

Boken er rikt illustrert med private foto, brev og tidligere upubliserte dikt av Leonard Cohen.

22 år gammel reiste Marianne Ihlen til den greske øya Hydra sammen med forfatteren Axel Jensen. Axel skrev, og Marianne var husmor – helt til den dagen Axel forlot henne og den lille nyfødte sønnen deres på grunn av en annen kvinne.
   En dag i denne vanskelige tiden er Marianne i den lille kolonialen på øya, da en mann kommer bort til henne og spør om hun vil ta et glass vin ute på terrassen sammen med ham og noen venner. Han presenterer seg som Leonard Cohen.
   Dette blir starten på en kjærlighetshistorie som varer det meste av 1960-tallet, og som fører dem til Oslo, Montreal og New York og så tilbake til Hydra. Underveis skriver Cohen en av verdens vakreste kjærlighetssanger til Marianne med tittelen: SO LONG, MARIANNE.

SUPERTILBUD til deg som er medlem i Bestselgerklubben!
50 % RABATT!

Til toppen

Om forfatter Kari Hesthamar

Kari Hesthamar (f. 1971) har jobbet i NRK siden 1996 og i dokumentarredaksjonen i P2 siden 1998. Hun har vunnet flere norske og internasjonale priser for radiodokumentarene sine.

Til toppen