Flukt (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 285
Forlag: Spartacus
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788243010208
Kategori: Debatt og samfunn
Omtale Flukt
FLUKT presenterer et tjuetalls mennesker og deres historier. De er alle svært forskjellige, men har én ting til felles: Noe dramatisk gjorde at de måtte bryte opp, med eller uten sine nærmeste, og dra på flukt fra det stedet som de en gang kalte hjemme. Flere av dem med livet som innsats.

FLUKT samler portretter laget av en rekke av våre fremste journalister og fotografer. Historiene spenner fra norske flyktninger til Sverige under krigen til dagens flyktninger fra Syria. De minner oss om at det bak tallene og avisoverskriftene om dagens flyktningkatastrofe befinner seg vanlige mennesker:

Mennesker som ligner oss alle i sine erfaringer og redsler, sine håp og drømmer. FLUKT er et ideelt prosjekt, gjennomført på dugnad i alle ledd, hvor hele overskuddet tilfaller utdanningsprosjekter i regi av Flyktninghjelpen. De er rettet mot syriske barn og ungdommer i nærområdene.


Når du kjøper boka går 2/3 av bokas pris til dette formålet. Takk for ditt bidrag!


Se også: www.flukt.net

Til toppen

Brennaktuell
Jon Rognlien, Dagbladet

Flere bøker av Janne Kjellberg:

Anmeldelser av Flukt

"Boka ønkser å motvirke dehumaniseringen ved å vise fram enkeltmennesker som har opplevd flukt. Slik skal folk bedre forstå kostnadene og lidelsene flukt medfører... Boka...er full av pesonlig mot og refleksjon"
Jon Rognlien, Dagbladet

Til toppen