Jesperpus (Innbundet)

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202527167
Kategori: Katter
Omtale Jesperpus

La deg smelte av Jesperpus

Jesperpus er som katter flest, men går OGSÅ på ski, liker å ta seg en svømmetur eller ligge i sekken til matmor når hun går ut på tur.

100 millioner over hele verden har sett og likt filmen om Jesperpus på skitur som ble sendt på TV2-nyhetene og deretter på God Morgen Norge. Han har sin egen blogg og en egen facebookside som snart har 40 000 likerklikk, og den blir stadig mer populær. I Time Magazine er han rangert som verdens 59. mest innflytelsesrike dyr!

I denne boka deler han med oss sitt liv og levnet og viser oss sine helt unike sider – og også sine helt ordinære kattesider fra hverdagen som katt. Boka er full av flotte bilder av Jesperpus og mange gode kattehistorier og smarte tips om kattestell. En bok til glede, nytte og inspirasjon til andre katter og katteeiere.

Til toppen

Anmeldelser av Jesperpus

[...] Boken inneholder flere kunnskapsrike tekster om katte dyret generelt og hvordan det er å ha som kjæledyr. I denne boken viser "Jesperpus", oss sine helt unike og ordinære sider av sin hverdag. Boken er rikt illustrert og full av tips, råd og fakta. Dette er en feelgood bok av de sjeldne. Jeg kan med hånden på hjerte si at boken er humoristisk, full av tips og råd og kan gi deg flere lesetimer med kos. [...] Den kan varmt anbefales. Jeg har valgt å gi denne varme og rørende boken terningkast 6. 

boktimmy.blogg.no
 

Til toppen