Å dele gir styrke (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202444297
Kategori: Familie og helse
Omtale Å dele gir styrke

Livet er en gave!

Ved å dele tanker om livet, både om det vanskelige i livet og om det gode, gir vi hverandre styrke. Styrke til å mestre strevsomme utfordringer, til å mobilisere håp, til å kjenne på gleden, styrke til å ta imot kjærlighet og styrke til å gi kjærlighet. Vi får styrke til å være takknemlig og til å være oss selv.

I boka har Anbjørg Sætre Håtun samlet et utvalg bilder og tekster som har blitt skapt på gode og vonde dager. Hun deler med lesere som har det vanskelig på grunn av sykdom eller sorg, men også med lesere som lever midt i lykken i livet. Hennes erfaring er at uansett hvor vi befinner oss på livets vei, så kan vi ved å dele følelser og tanker gi hverandre håp, kjærlighet og styrke.

Selv levde Håtun et kontrastfylt liv, med stor kjærlighet og trygge relasjoner, men også med en alvorlig kreftsykdom. Håtun utviklet en evne til å bevare både livslyst og takknemlighet for livet selv på tunge dager. I personlige tekster og bilder viser hun hvordan hun selv klarer å beholde håpet og sette pris på alt det gode i livet. Hun viser hvordan hun kommer seg gjennom de tunge dagene og hvilke mentale teknikker hun bruker for å se det gode i livet, uansett hvor mørkt det ser ut.

Hennes mål er at vi alle skal lære oss å sette pris på livets goder, og ikke være redde for å vise det når livet er tøft.

Til toppen