Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg (Innbundet)

12 samtaler om kjærlighet, lengsel og anger ved livets slutt

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 168
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202485344
Kategori: Familie og helse
Omtale Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg

Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg

De fleste av oss vurderer, stiller spørsmål ved og undrer på hvordan vi bør leve. Hver dag. I denne boka får du noen svar fra dem som har undret et helt liv.

Tar vi vare på viktige øyeblikk i livet vårt? Bruker vi tiden vår på det som betyr aller mest for oss? Kan vi, når den tid kommer, lukke livets bok i forvissningen om at vi har levd slik vi ville?

Legen Audun Myskja har hatt en rekke dype samtaler med mennesker som snart har levd sitt liv på jorden. I boka deler han noen av deres tilbakeblikk med oss. Her kommer menneskets innerste lengsler og ønsker fram, angeren over hva som ikke ble, gleden over de lyse øyeblikkene, kjærligheten og inderligheten som livet også bød på. Myskja knytter historiene sammen med sine refleksjoner rundt det å leve sant og være et helstøpt menneske.

En varm bok som berører og gir leseren verktøy til å velge gleden, følge drømmene og prioritere kjærligheten.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Audun Myskja:

Om forfatter Audun Myskja

Audun Myskja er faglig leder for Senter for Livshjelp. Han er overlege, spesialist i allmennmedisin, fellow i nevrologisk musikkterapi, sertifisert tomatiskonsulent, forfatter og musiker, og driver utstrakt foredrags- og kursvirksomhet i inn- og utland. Myskja har mer enn tretti års erfaring fra integrert medisin, og har arbeidet kontinuerlig med vanlig medisin, terapeutisk berøring, terapeutisk stemmebruk og musikkterapi. Han har skrevet en rekke fagbøker. I energiforståelse har han blant annet vært utdannet hos den kjente irske healeren og meditasjonslæreren Bob Moore. Han har spesialisert seg i forskning over sammenhengen mellom kropp og sinn via lyd og energi og har fått Den Norske Lægeforenings kvalitetspris for sitt arbeid med musikk i medisinen. www.livshjelp.no

Til toppen