Massasje til hjemmebruk (Innbundet)

Forfatter:

, John Nordahl (Illustratør)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 147
Illustratør: Nordahl, John
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281691407
Kategori: Familie og helse
Omtale Massasje til hjemmebruk

Alle kan lære å massere, og det er ikke vanskelig!

Massasje til hjemmebruk er skrevet av den norske muskel- og massasjeterapeuten Stig Martinsen. På bakgrunn av mange års erfaring har han innsett at alle bør få muligheten til å lære seg grunnleggende og gode teknikker slik at de kan massere sine nærmeste.

Stress, inaktivitet og belastningsskader er langt på vei moderne fenomener, men ulike former for berøring har allikevel gjennom alle tider og i de fleste kulturer blitt brukt til forebygging, behandling og velvære. Berøring er - mer enn noensinne - et viktig hjelpemiddel, både i mellommenneskelige relasjoner og i en avspennende og terapeutisk sammenheng.
   Alle kan lære å massere, og det er ikke vanskelig. I denne gjennomillustrerte boken beskrives alt fra forberedelser, utstyr, oljer og kremer - til arbeidsteknikker, massasjeformer og ulike grep. De viktigste muskelgruppene blir beskrevet, typiske belastningsskader og spenninger blir gjennomgått, samt hvilke teknikker og grep som skal benyttes hvor på kroppen. Det er også tatt med noen gode styrke- og tøyningsøvelser som vil forebygge spenninger og skader.

Boken er illustrert med flotte og instruktive fotografier som gjør det enkelt å lære hvordan man skal gå frem.

Til toppen