Hverdagsmakt av Elaine Eksvärd (Ebok)
Ebok

Hverdagsmakt (Ebok)

ti strategier som gir og gjennomskuer makt

Forfatter:

Thomas Hansen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.75 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Adekvat Info
Språk: Bokmål
Originaltittel: Vardagsmakt
Oversatt av: Hansen, Thomas
ISBN/EAN: 9788276912692
Kategori: Selvutvikling
Omtale Hverdagsmakt
Ønsker du å lære deg når stillhet gir mer innflytelse enn tale? Å kunne gjennomskue folk som på enkle måter får deg til å gjøre som de vil? Ønsker du også at andre ikke bare skal lytte til deg, men i tillegg gjøre som du vil?
Makt handler ikke om tilfeldigheter. Det fins strategier som øker makten din over andre og som gir deg kontroll over hverdagen. Du lærer dem her. Makt er et stygt ord for mange, men samtidig noe mange ønsker seg. Mange vil ha den, men få er åpne om at de strever etter den. Skam deg derimot ikke fordi du ønsker deg makt
- du trenger ikke å bli en diktator eller behandle folk dårlig for at de skal gjøre som du vil. Det er ingenting feil med makt, så lenge den havner i rette hender.
I ELAINE EKSVÄRDs tidligere suksess Härskarteknik ble det presentert en stygg vei til makt. I Hverdagsmakt får du ti nye maktstrategier som kommer til å ta deg dit du ønsker å reise.
ELAINE EKSVÄRD er retorikkonsulent, foreleser og forfatter. Hun har tidligere blant annet skrevet bøkene Härskarteknik og Snacka Snyggt - den stora boken om modern retorik. Når hun ikke skriver er hun
administrerende direktør for retorikkbyrået Snacka Snyggt. Elaine bor i Stockholm med mannen sin Gustav og sønnen Matheo.

Til toppen