Du er fantastisk! (Innbundet)

en virkelighetssjekk fra Yummymummy

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 197
Forlag: Jæren forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293351856
Kategori: Selvutvikling
Omtale Du er fantastisk!
«Nå har jeg blitt servert plastvipper til frokost, leppefillers til lunsj, botox til middag og rumpeplastikk til kvelds i så lang tid, at jeg med hånden på hjertet kan si at jeg er forsynt. Takk for tilbudet, men jeg er mett! Jeg er så mett at jeg kjenner jeg gulper silikon og plast.

Jeg har vært mett lenge, faktisk i noen år nå, men du vet den følelsen du får når du ikke lenger en gang kan tenke på en bestemt ingrediens før du blir kvalm? Den har jeg nå, og i stedet for å gjemme meg på toalettet med brekninger velger jeg å spy ut innholdet i denne boken. Du kan på sett og vis kalle det for min takk-for- maten-tale, til skjønnhetsbransjen.»

Veronica Simoné Fjeld er 39 år gammel og har siden 2007 jobbet som journalist og tv-reporter i TV Vest Rogaland. Hun er svært aktiv i sosiale medier, under pseudonymet Yummymummy, og har over 26 000 følgere på Instagram og over 100 000 visninger daglig på Snapchat. Høsten 2019 debuterte hun som komiker med sitt one-woman show «NATURLIGvis». Showet gikk for fulle saler og var utsolgt før premieren. Med denne kraftsalven av en bok, som river ned et forvridd skjønnhetsideal, debuterer hun som forfatter.

Til toppen

Andre utgaver

Du er fantastisk!
Bokmål Ebok 2020