Du skal ikke tro at du er noe (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 151
Forlag: Egmont People
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242964625
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Du skal ikke tro at du er noe
I denne boka forteller modell og programleder Kathrine Sørland åpent og ærlig om livets mange opp- og nedturer. Her får du historiene hun aldri har fortalt før - om ungdomskjæresten som døde, spiseforstyrrelsene, utfordringene som karrieremamma, bruddet med ektemannen, pillemisbruket og 40-årskrisen. Om nakenbildene, konkursen og den gangen hun sa nei til president Donald Trump. Blant mye, mye annet.

Med glimt i øyet og den samme ærlige og slagferdige tonen vi kjenner igjen fra skjermen, forteller Kathrine om sitt alt annet enn A-4-pregede liv. Og om hvordan hun gang på gang har måttet bevise at hun, som alle andre, er så mye mer enn det man kan se.

Du skal ikke tro at du er noe er en bok for alle som vil ha et ekte og uredigert innblikk inn i en verden full av glitter og glamour, kynisme, høye hæler, vakre kjoler, kroppspress, langbeinte modelljenter og mektige menn. Men det er også en bok for alle kvinner som har lyst til å bli enda litt gladere i seg selv.

For er det én ting Kathrine har lært etter 20 år i rampelyset, så er det viktigheten av å være den man er. Både utenpå og inni. Og at egenkjærlighet, god selvtillit og selvfølelse ikke er noe man krysser av på én gang for alle, men må kjempe for hver eneste dag, kanskje til og med flere ganger om dagen. Selv den som er kåret til en av verdens vakreste.

Til toppen