Egg kokeboken (Innbundet)

klassiske og nye oppskrifter

Forfatter:

Charlie Drevstam (Illustratør) Ann Høydalsnes (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 192
Illustratør: Drevstam, Charlie
Forlag: Exlibris media
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ägg
Oversatt av: Høydalsnes, Ann
ISBN/EAN: 9788281736894
Kategori: Mat og drikke
Omtale Egg kokeboken
Dette er en bok om egg. Egget, som har en betydningsfull rolle i mange av de beste rettene som finnes - og er ikke et speilegg den raskeste vei til et varmt måltid? Eller hva med iskrem, finnes det noe bedre på en varm sommerdag? Eggnudler, pô, egglikør, sufflé, carbonara, cocotte, majones og marshmallows. Det er utallige retter man kan lage av egg. Men hvordan får man et perfekt kokt egg med kremet plomme, hva er den ideelle koketiden og temperaturen? I denne boka finner du korrekte teknikker og fakta for å lykkes med alt fra kokt og posjert egg til 63-gradersegg og japansk omelett.

Tove Nilsson er kokk, matskribent og sommelier. Hun benyttes regelmessig av Sveriges ledende mattidskrifter, medvirker i TV4 Nyhetsmorgon og opptrer hyppig i radio. Helt siden Tove spiste sine første huevos rancheros i New York for ti år siden, har hun villet skrive en bok om egg. 3350 egg gikk med da hun skrev denne boka.

Til toppen