Elskede Emilie av Myriam H. Bjerkli (Ebok)
Ebok

Elskede Emilie (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2023
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.08 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788234713347
Kategori: Krim og Spenning , Skjønnlitteratur og Krim og mysterier
Omtale Elskede Emilie
Elskede Emilie er en medrivende politikrim om hvordan løgnene kan være både ødeleggende og limet i en familie, om familiebånd som er skåret over, og om de mørkeste krokene av samfunnet og i menneskesinnet. Boken er den femte i serien om Håkon Haakonsen, som Myriam Bjerkli har høstet gode kritikker og fått tre nominasjoner til Sølvkniven for.

En sensommerdag i Sandefjord bryter noen ungdommer seg inn i en container utenfor en matbutikk. Mens de ser etter mat de kan redde fra en unødig søppeldød, finner de et avhugget hode.
Lokalavisene rapporterer sjokkert om hendelsen, men ingen er mer opprørt enn politioverbetjent Håkon Haakonsen: Han kjenner mannen. Frank Skår, enkemann og faren til Emilie Skår, en jente som fikk en tragisk fireårsdag da moren døde i en bilulykke. Når han nå skal overbringe nyheten om at hun har mistet faren også, oppdager de at den nå attenårige Emilie har forsvunnet. Da den dødssyke Dagny får vite om sønnens død, vet hun tilsynelatende ikke hvor verken Emilie, eller resten av Franks kropp, befinner seg.

Til toppen

Andre utgaver

Elskede Emilie
Bokmål Innbundet 2023
Elskede Emilie
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023