En ny start (Heftet)

en 12-ukers plan for å endre ditt kosthold og komme i form

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 376
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205491007
Kategori: Kosthold
Omtale En ny start
Få mer energi, føl deg bedre og lev et bedre liv! Følg Berits og Ulriks kostholds- og mosjonsråd og få EN NY START. En ny positiv start.

En.ny start er en bok for deg som lyst til å bevege deg, mosjonere og endre ditt kosthold. På samme måte som i Berits bestselgende bok 12 uker til et sunnere liv og smalere midje, lager boken en plan for tolv ukers endring av livet ditt. For hver uke får du nye mosjonsråd fra Ulrik og kostholdsråd fra Berit. Det som skal til er mer bevegelse i hverdagen, noen faste treningstider i uken, til kondisjonstrening og enkel styrketrening. Endrer du samtidig kostholdet til enda mer smakfull mat og kutter ut noen ernæringsfattige ingredienser, oppnår du raskt helsegevinster og større livsglede.
Berit og Ulrik formidler sine råd på en enkel måte. Samtidig er alle rådene basert på medisinsk forskning.
12 uker til et sunnere liv og smalere midje er til nå trykket i over 60 000 eksemplarer. Alle Berits utgivelser har ligget på bestselgerlistene.
Berit Nordstrand er lege, hun er spesialist i avhengighetsmedisin, farmakolog og kognitiv terapeut, i tillegg til å være seksbarnsmor, kostholdsekspert, livsnyter og forfatter.
Ulrik Wisløff er professor i fysiologi ved NTNU og spesialist på trening og fysisk aktivitet.

Til toppen

Andre utgaver

En ny start
Bokmål Innbundet 2015

Flere bøker av Berit Nordstrand og Ulrik Wisløff: