En om dagen (Innbundet)

allsidig og variert trening

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 142
Forlag: J.M. Stenersens forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788272017490
Omtale En om dagen
Tren med Helene Olafsen!

En øvelse, en gang om dagen. Det klarer alle!
En om dagen er Helene Olafsens metode for å holde hodet og kroppen i gang: En øvelse, en gang om dagen. Hver dag.
I løpet av et år gir det muligheten for en rekke allsidige bevegelser som - hver for seg og til sammen - utvikler og utfordrer spenst, eksplosivitet, koordinasjon, mobilitet, balanse, styrke og utholdenhet.
I denne boka har hun samlet alt hun har lært om idrett, bevegelser og trening - og tilpasset det til et vanlig liv. Gjennom 365 øvelser viser hun at variasjon er viktigere enn hardkjør, at allsidighet er morsommere enn terping og at trening ikke trenger å være et slit. I stedet oppfordrer hun til å tørre å prøve ut nye ting, minne kroppen på hva den egentlig kan, og å leke seg underveis.
Enten du holder fast på å gjøre en øvelse om dagen, gjennomfører en hel uke som én økt, eller setter sammen øvelser til et eget program: Her finner du øvelser som utfordrer deg og inspirerer, uansett hvilket nivå du er på.
Helene Olafsen er en av landets aller mest populære tv-personligheter og mest allsidige utøvere. I denne energiske treningsboka har den tidligere snowboard-stjernen samlet et treningstips for hver dag i ett år, som kan gjøres hvor som helst, når som helst og av hvem som helst.
Boka kommer med QR-koder til videoer av øvelsene.

Til toppen