En storesøsters hemmeligheter (Heftet)

alt jeg skulle ønske jeg hadde visst

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 148
Forlag: Hermon
Språk: Bokmål
Originaltittel: En storasysters hemligheter
ISBN/EAN: 9788230215975
Alder: 12 - 16
Omtale En storesøsters hemmeligheter
Det er ikke alltid lett å være ung jente. Bildene av perfekte ansikter og kropper på sosiale medier, venner som iblant kan vise seg å ikke være ekte venner, press fra skolen, og så alle disse tankene i hodet - som ikke alltid hjelper til. Det er så mye som vil trykke oss ned og få oss til å føle oss små.

Lina Nielsen har vært der. Hun vet hva hun snakker om, for hun har sett det selv, både det herlige og det vanskelige. I denne boken deler hun alle de hemmelighetene hun skulle ønske at hun hadde visst om da hun var yngre. Hun gir oss verktøy for å overvinne giftige tanker, perspektiv på ting som kan skje i livet, og oppmuntring til å ta gode valg.

Når du skjønner de sannhetene som hun deler i denne ærlige, men likevel oppløftende boken, kan det påvirke hele livet ditt både nå og i framtiden. Ikke la noe eller noen få hindre deg i å leve det livet som er ment for deg.

«Boka tar for seg mange viktige temaer, som er viktige for tenåringsjenter. Blant anna temaet om at vi er verdt veldig mye. Det står også mye fint om Jesus. Anbefaler boka på det varmeste :)»
- Anne, 14 år

Til toppen