Erlend Elias (Innbundet)

fra Tysfjord til Tigerstaden

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 178
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203297700
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Erlend Elias
Erlend Elias Bragstad har kapret mange hjerter med sin smittende latter og smil i realityserier som Farmen Kjendis, og er mest kjent som glamorøs stylist og kjendis. Han ble kåret til landets mest innflytelsesrike homofil i 2015 og har vært en frontfigur i det samiske miljøet der han har kjempet mot fordommer både utenfra og innad. Engasjementet skyldes en sammensatt og krevende oppvekst.
I ung alder opplevde han å bli seksuelt misbrukt som førte til at han fikk psykiske problemer. Overgrepet forårsaket flere turbulente perioder gjennom livet, men i stedet for å la seg knekke har Erlend Elias vendt det negative til det positive, og viser at det finnes håp. Her forteller han åpent om livets utfordringer, både om de store og de små, i håp om å hjelpe andre som også sliter.

Erlend Elias er (f. 1982) stylist og realitystjerne. Tone Solberg (f.1954) er journalist og har også gitt ut flere bøker, blant annet Arven som lever (sammen med John Olav Egeland) og Til bords ¿ livets store anledninger (sammen med Finn Schjøll).

Til toppen

Andre utgaver

Erlend Elias
Bokmål Ebok 2019
Erlend Elias
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021