Etlet til en blinkende knapp (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 255
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230011935
Kategori: Romaner
Omtale Etlet til en blinkende knapp
Tenk deg at livet plutselig roper på deg. På nettopp deg.
At omgivelsene åpenbarer at det endelig er blitt din tur. Din store sjanse.
I Magnus Nielsens nye bok møter vi mennesker som opplever nettopp dette - deres øyeblikk er her. Og om det så skjer etter mange års håp og lengsler, eller er resultat av en uventet hendelse, blir livet aldri mer det samme. Men kanskje ikke helt som vi har trodd.
"Skulle ikke jeg kjenne teatret, jeg som har sett andre slippe til," sa han belærende. "Jeg vet hvor nådeløst det kan være. Ustoppelig slit, alltid tidsnød - måtte kysse heltinnen inderlig og lenge, tross hennes dårlige ånde - sannelig har vel jeg erfart nok til å vite hva man spares gjennom et nei!"
Pi hadde følt seg som i den syvende himmel. For første gang hadde Maria inkludert ham, valgt å gjøre bruk av nettopp hans lengsler for å oppfylle en del av hva han oppfattet som hennes vel planlagte hverdag
- oppfordringen ble tydet for alt den var verdt. Det var ikke før dagen etter at rekkevidden av Marias bønn begynte å demre.
Wilhelmsen vurderte å få ham stoppet ut, men fant tanken lite verdig - daglig å skulle møte en hardstappet kropp med livløs-blanke øyne sto for ham som motbydelig. Gulliksen måtte få det best tenkelige ettermælet, og han ville aldri kunne bevares hel og intakt på denne måten.Magnus Nielsen har bakgrunn som skuespiller, med bred og allsidig erfaring fra teater, film, fjernsyn og radio. Var i flere år tilknyttet NRKs underholdningsavdeling, har videre gitt norsk stemme til kjente tegnefilmfigurer, og dessuten lest kommentarer til et utall naturfilmer. Han har oversatt og skrevet en rekke tekster for cabareter og revy, og har vært representert med bilder på flere maleriutstillinger. Dette er hans bok nummer fire, etter .Svanesang", "Den nye saksen" og .Drømmen om en hverdag".

Til toppen

Flere bøker av Magnus Nielsen: