Evig håp (Innbundet)

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 278
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203269271
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Evig håp
94 år gammel sitter Snåsamannen Joralf Gjerstad på sykehjemmet og tenker på det han har opplevd, på hva som skal komme og hva som utgjør et godt liv. Joralf har levd et liv i tjeneste for folket, her forteller han hva han har lært.
Gjerstad snakker om de store spørsmålene i livet - kjærlighet og død, tro og tvil, livskraft og alderdom. Her er det mye livsvisdom og mange kloke ord til trøst og oppmuntring. Joralf er åpen om opp- og nedturer i eget liv, om sorgen etter at kona Signe døde og om hva som venter når livet tar slutt. Han snakker også om koronakrisen og mener den kan bidra til at vi endrer kurs og får et bedre samfunn i framtida.
Dette er en vakker gavebok og en oppmuntrende hilsen fra en hedersmann som har betydd veldig mye for veldig mange.
Boka er skrevet i samarbeid med Christer Rognerud og Anne Karen Holstad.

«Evig håp er en bok om et unikt menneske som ikke legger skjul på at livet kan være vanskelig ... Forfatterne har valgt et sjeldent godt format som er bygget opp under Gjerstads tro, helbredelsesevne, samt det å være et alminnelig menneske ... Boken har en god fortellerstil, den er lettskrevet, samtidig som den utfordrer meg som leser ... Boken har en tiltalende design med en god balanse mellom bilder og tekst i duse farger.» Liv Wergeland Sørbye, Dagen

Til toppen

Andre utgaver

Evig håp
Bokmål Ebok 2020
Evig håp
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Joralf Gjerstad, Christer Rognerud og Anne Karen Holstad: