Nå dine salgsmål! (Heftet)

grunnleggende salgsteknikk for alle som jobber med kunder

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 315
Forlag: Universitetsforl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788215014494
Kategori: Markedsføring
Omtale Nå dine salgsmål!
Boken handler om grunnleggende salg for alle som jobber med kunder. Dette er en bok som viser hva du kan gjøre og hvordan du kan gå frem for å lykkes i salg.Nå dine salgsmål! tar for seg alle områder innen salg på en praktisk måte, i tillegg til at den beskriver hvordan du kan utvikle og forbedre dine prestasjoner ved systematisk trening. Alle typer salg blir omtalt.

«Vi skylder Eirik Petersen en stor takk for at han har skrevet en meget god bok om det som bør skje i direkte kontakt med kunden. Boken har massevis av praktiske råd og tips både innen oppsøkende salg, telefonsalg og butikksalg. Den tar for seg alt fra planleggingen til gjennomføringen og omhandler ikke bare hva du kan gjøre, men også hvordan du kan gjøre det. Med Nå dine salgsmål! har Petersen gitt oss en teoretisk plattform for personlig utvikling innen salgsyrket, samt et godt verktøy for den salgsorienterte leder. Den anbefales på det varmeste.»
Gorm Kunøe Førstelektor, Handelshøyskolen BI

«Jeg har lest mange bøker om salg, og dette er en av de mest konkrete jeg har lest! En meget god og viktig plattform for enhver selger og salgsleder.»
Erik Mikalsen Direktør Canon Business Solutions/Styreleder Canon Norge AS

«Jeg vil på det sterkeste anbefale denne boken til enhver som jobber med salg, enten det dreier seg om oppsøkende salg, telefonsalg eller butikksalg. Dette er en meget praktisk bok som enhver selger, salgssjef eller butikksjef burde ha som et oppslagsverk. Det er gledelig å se at forfatteren også tar opp etikk, noe som er avgjørende for å kunne lykkes med kunderelasjoner.»
Truls-Petter Rosenvinge Daglig leder i Flügger Norge AS og butikkjeden Flügger farve.

Til toppen

Andre utgaver

Nå dine salgsmål
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Eirik Petersen: