Grønne tanker - glade barn (Pakke)

psykologisk førstehjelp

Forfatter:

, Åge Peterson (Illustratør)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Pakke
Utgivelsesår: 2014
Illustratør: Peterson, Åge
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205458413
Kategori: Pedagogikk
Omtale Grønne tanker - glade barn
Bli kjent med tenkebamsene Grønn og Rød

Måten barn lærer å forholde seg til følelseslivet på, danner grunnlaget for hvordan man som voksen forholder seg til følelser. Barnehagebarn lærer av det som skjer i barnehagen, både det som er planlagt, og det som oppstår underveis. Grønne tanker ? glade barn kan brukes både som en metode for planlagt tematisering av tanker og følelser i samlingsstunden med alle barna,og som en metode for refleksjon, forståelse og bearbeidelse med utgangspunkt i hverdagshendelser. Materialet kan også brukes for å hjelpe barn som trenger å bli mindre hemmet av sinne og/eller engstelse.
Tenkebamsene Grønn og Rød skal hjelpe barn til å lære å forholde seg konstruktivt til egne tanker. Tanker som skaper vansker, kalles rødtanker. Tanker som skaper glede, trivsel og trygghet, kalles grønntanker. Grønn og Rød kan lekes med, brukes som påminnere og være konkrete hjelpemidler. Det følger fire bamser med i esken.
Grønne tanker ? glade barn er utviklet i samarbeid med flere barnehager og er en del av Psykologisk Førstehjelp, et norskutviklet selvhjelpsmateriell rettet mot barn og ungdom.
Pakkens innhold:
? Barneboken Sint og glad i barnehagen
? Flippover til bruk i samlingsstund
? Veileder for barnehagepersonell og fagfolk i hjelpetjenestene
? Tenkebamsene Grønn og Rød (to sett)
Om du vil bestille ekstra sett av tenkebamsene Grønn og Rød kan dette gjøres.på e-post til.vårt kundesenter.

Til toppen

Flere bøker av Solfrid Raknes: