Trygg klasseledelse (Heftet)

i dialog med elevene

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 209
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205415348
Kategori: Pedagogikk
Omtale Trygg klasseledelse
God kontakt mellom lærer og elever er viktig for at læreren skal klare å skape arbeidsro og muligheter for konsentrasjon i klasserommet. Den positive relasjonen bidrar til økte læringsmuligheter for elevene. Trivsel for både lærere og elever vil også bli bedre.

En lærer som forstår og bruker sin relasjonskompetanse i møte med elevene, gjør skolehverdagen lærerik, oppnår raskere ro i timene, og opplever selv å få en mer inspirerende arbeidshverdag.
Denne boken gir deg innsikt i :hvordan læreren kan fremme den positive relasjonen til hver enkelt elev hvordan læreren kan fremme den positive relasjonen til hele klassenhvilke kommunikasjonselementer som bygger opp om en læringsfremmende skolehverdagulike verktøy som fremmer trygg klasseledelse
Forfatteren skriver praksisnært med eksempler fra skolehverdagen. Eksemplene er hentet fra ti års erfaring med bruk av Marte Meo-veiledning av lærere som ønsker å utvikle trygg klasseledelse. Boken gir også en enkel innføring i hvordan Marte Meo-metoden kan brukes i veiledningen av lærere. Den gir et grunnlag for gjenkjenning og refleksjon hos alle som arbeider i skolen, enten direkte med undervisning eller med veiledning av lærere og lærerskolestudenter.

Til toppen

Andre utgaver

Trygg klasseledelse
Bokmål Ebok 2013