Gjerts metode (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 153
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203298264
Kategori: Sport og friluftsliv
Omtale Gjerts metode
Sommer-OL i Tokyo. Jakob Ingebrigtsen tar gull på 1500 meter. Uten Gjert og hans metode hadde det ikke gått. Hva er hemmeligheten? Hva kan vi andre lære av supertreneren og vinnerskallene han jobber med?
Gjert Ingebrigtsen forteller på sin direkte måte hva som skal til for å nå målene dine, om planlegging og indre motivasjon - og om hvordan det er mulig å gjenskape suksess slik Team Ingebrigtsen har gjort. Disiplin og gjennomføringsevne er nøkkelen.
Gjert og løpersønnene har oppnådd formidable resultater ved å dyrke sin egen stil og bygge en prestasjonskultur. Men en ting står fast: ingen blir gode alene. Her er tips om hvordan du kan lede deg selv og andre til å oppnå gode resultater - sammen.


«Sjarmerende klokskap. Særegne personer med vedvarende suksess i idretten vil alltid inspirere nordmenn og næringsliv. Gjert Ingebrigtsen og Frode Saugestad viser frem en brennende lidenskap ... Gjerts metode er et lite hakk over mye av den norske motivasjonslitteraturen.» Emilio Sanhueza, Aftenposten

Til toppen

Andre utgaver

Gjerts metode
Bokmål Ebok 2021
Gjerts metode
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Gjert Ingebrigtsen: