Glutenfri baking (Innbundet)

brød og søte favoritter

Forfatter:

og

Camilla Jensen (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 125
Forlag: Solum Bokvennen
Språk: Bokmål
Originaltittel: Baka glutenfritt
Oversatt av: Jensen, Camilla
ISBN/EAN: 9788274889095
Kategori: Mat og drikke
Omtale Glutenfri baking
Brød og kaker av alle slag - her er hele familiens favorittbakst i glutenfri utgave!
Dette er en inspirerende bok med oppskrifter for deg som liker å bake, uavhengig av erfaring, og som gjerne vil at alle skal kunne kose seg med nybakst - mettende muffins, syrlige matbrød og eventyrlige scones. Eller hvorfor ikke diske opp med kremfylte sjokolademakroner, raw food-støvsugere, søte sandkaker med bringebærsyltetøy og sprø havrekaramellkaker?
I flere av oppskriftene er det også alternative forslag til melk og hvitt sukker, uten at det går på kompromiss med smaken. Her får du tips til hvordan du best kan lykkes med glutenfri bakst, og hvis du vil, kan du gjøre deg kjent med nye ingredienser som chiafrø, kokosolje og bjørkesøtt, og dessuten lære deg mer om glutenfrie melsorter og alternative søtningsmidler.

Til toppen