Gotisk menora (Ebok)

den som overlever vil få se

Serie: Gotisk menora 

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Ingen DRM
Filstørrelse: 1.89 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Prego Mobile
Språk: Bokmål
Serie: Gotisk menora
ISBN/EAN: 9788293369004
Kategori: Krim og Spenning
Omtale Gotisk menora
Året er 2010 og gjennom noen desemberdagers møte i en kjeller i svenske Karlstad blir romanens hovedperson og fortellerstemme innviet i løsningen på et av verdens store skattemysterium. Hvor tok goterkongen Alariks Roma-skatt veien?
Et av verdenshistoriens store uløste mysterier belyses i denne thrilleren av en historisk roman. Religiøse symboler, folkevandringstid, italiensk dagligliv og jødisk kulturimperialisme; ispedd et skandinavisk utgangspunkt for det hele.
Forfatteren av denne spenningsromanen bretter ut en mulig løsning på et, for mange kjent, men uløst skattemysterium av internasjonale historiske og religiøse dimensjoner. Handlingen forankres i det heller ukjente europeiske 500-tallet, syd-Italia anno 1937, samt metropolene New York og Istanbul i 2010.
Leseren inviteres med på en reise gjennom verdenshistorien gjennom stemmen til to unge nordiske historikere, der intet er utelatt, verken av dyptpløyende folkevandringstidshistorie eller psykologiske anskuelser. Vårt tiårs Da Vinci-koden eller Sataniske Vers, nå med en helt annen religion som bakteppe.
Sammen med de tidligere historiske utgivelsene; Fra romer til ridder og Norge under Roma - finner Gotisk Menora her sin naturlige plass, helt i forlagets ånd.
Passer utmerket til alle historie-, religions- og kulturinteresserte.
Geir Felling-Andersen (f. 1963) debuterte som forfatter med FRA ROMER TIL RIDDER - de europeiske folkevandringene 300-800 e. kr høsten 2010. Dette ble oppstarten til forlaget Prego Mobile.

Til toppen

Andre utgaver

Gotisk menora
Bokmål Innbundet 2020
Bøker i serien