Greske hemmeligheter som forlenger livet (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 159
Forlag: Prego Mobile
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293369271
Kategori: Mat og drikke
Omtale Greske hemmeligheter som forlenger livet
Mat som medisin: Det du spiser og drikker påvirker helsen din. Med riktig hverdagskost kan du forebygge kreft og andre fryktede sykdommer, og dermed også leve et langt liv.
For 10 år siden ble forfatter Harald Gautneb rammet av uhelbredelig kreft. Sammen med fotograf Sven-Erik Røed reiste han til Ikaria i Hellas der øyas spreke 100-åringer bruker naturens urtehage som sitt eget medisinskap, spiser seg akkurat passe mette, drikker god vin til maten og lever et langt, avslappet og bekymringsløst liv fri for kreft og andre fryktede livsstilssykdommer. De fortalte hemmeligheten til hvordan leve et langt, godt liv og fremfor alt et lykkelig liv.
Historiene, oppskriftene og den spennende maten, finner du i denne boken. Og sist, men ikke minst får du kjennskap til hvilke helseeffekter maten du spiser har for kroppen din.
Her får du tre i en: - en reisebeskrivelse - en kokebok - og matens positive helsegevinst!
Harald Gautneb (f. 1953) har jobbet som journalist og redaktør i hele sitt yrkesaktive liv. De siste årene også som forfatter med ulike skriveoppdrag, og leverandør av gode ideer.

Til toppen

Flere bøker av Harald Gautneb: