Håndbok for ekteskapets 5 første år (Innbundet)

Forfatter:

og

Tomas Øvergaard (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 528
Forlag: Hermon
Språk: Bokmål
Originaltittel: Complete guide to the first five years of marriage
Oversatt av: Øvergaard, Tomas
ISBN/EAN: 9788230211748
Kategori: Sex og samliv
Omtale Håndbok for ekteskapets 5 første år
En flott gavebok til brudepar. Boken vil gjøre ektepar i stand til, i en tidlig fase av ekteskapet, å bygge et sterkt og varig fundament som vil gi dem stabilitet og tilfredsstillelse etter hvert som de som par fryder seg over livet sammen med hverandre.
Det er ikke alltid like lett å være gift. Det er grunnen til at tusenvis av par har bedt ekteskapsveilederne i Focus on the Family om råd når det gjelder de mange problemstillinger de møter tidlig i samlivet, blant annet når det gjelder:

Penger
Kommunikasjon
Konflikthåndtering
Og mange andre spørsmål

Gjennom denne boken får dere nå som par tilgang til den kollektive visdom staben av veiledere i Focus on the Family sitter inne med. Boken er skrevet i en form som ikke på noen måte virker belærende. Den er inndelt i en lang rekke relevante temaer som belyses gjennom konkrete og enkle spørsmål, som deretter besvares av rådgiverne.

«Det som skjer i de første årene av et ekteskap vil ha avgjørende betydning for kvaliteten på årene som ligger foran. Denne boken gir praktisk hjelp til alle par som ønsker å bygge sunne og bærekraftige ekteskap. Den bør være obligatorisk lesning for alle nygifte par.»
- GARY CHAPMAN, Ph.D. Forfatter av Kjærlighetens fem språk

Til toppen